(Видео) Навивач ја запроси девојката за време на натпревар, а таа стана и побегна

Навивач стана ѝ ја запроси девојката за време на натпреварот меѓу Њујорк Ајлендерс и Флорида Пантерс. Ја соблече маицата, а на неговите гради напишал „Те молам кажи да“. Девојката која беше изненадена, прво го фати за раце, а потоа стана и избега од трибините. Смешниот момент го снимија навивачите од трибините, а видеото го објавија … Continue reading (Видео) Навивач ја запроси девојката за време на натпревар, а таа стана и побегна

Текстот (Видео) Навивач ја запроси девојката за време на натпревар, а таа стана и побегна е превземен од Reporter.mk.