(Видео) Невестата сакаше да се пошегува со младоженецот

Свадба во Турција ќе остане запаметена по шамарот на младоженецот на невестата, која сакајќи да се пошегува со својот иден сопруг во неколку наврати му ја тргала вилушката со парчето торта.

Младоженецот несакајќи да прифати шегата силно ѝ ја удрил раката, а настанот го сними еден од пристутните гости. Многумина во коментарите под видеото пишуваат дека по се изгледа нема да и биде добро со човекот кој го избрала за свој иден сопруг.

Текстот (Видео) Невестата сакаше да се пошегува со младоженецот е превземен од Reporter.mk.