(Видео) Нов зимски тренд во Финска – трчање по снег во чорапи

Финците ги избегнуваат собирите на затворено за време на пандемијата, но тоа не значи дека ги напуштија здравите навики, напротив, најдоа нови начини да ги практикуваат. Интересен тренд што неодамна го воведоа во секојдневието е трчањето, но на малку необичен начин, во волнени чорапи. Во Финска годинава падна доста снег, а трчањето на снег во чорапи … Continue reading (Видео) Нов зимски тренд во Финска – трчање по снег во чорапи

Текстот (Видео) Нов зимски тренд во Финска – трчање по снег во чорапи е превземен од Reporter.mk.