(Видео) Новинарка стави кондом на микрофонот за да го заштити од ураганот во Флорида

Новинарката на Ен-би-си Кајла Гелер, стана хит на интернет откако стави кондом на микрофонот додека известуваше од улиците на Флорида за време на разорниот ураган Ијан. „Тоа е што вие мислите дека е. Тоа е кондом. Не смееме да ги намокриме микрофоните, затоа мораме да го правиме она што треба да го направиме за да … Continue reading (Видео) Новинарка стави кондом на микрофонот за да го заштити од ураганот во Флорида

Текстот (Видео) Новинарка стави кондом на микрофонот за да го заштити од ураганот во Флорида е превземен од Reporter.mk.