(Видео) Објавен првиот трејлер за „Јужен ветер: Забрзување“

Речиси две и пол години по премиерата на српскиот филм „Јужен ветер“, продуцентите го објавија првиот трејлер од неговото продолжение, филмот наречен „Јужен ветер: Забрзување“. Засега не е познат датумот на премиерата на филмот, но се очекува таа да се случи на есен. Главните улоги во новиот филм ги играат Милош Биковиќ, Миодраг Радоњиќ, Јована … Continue reading (Видео) Објавен првиот трејлер за „Јужен ветер: Забрзување“

Текстот (Видео) Објавен првиот трејлер за „Јужен ветер: Забрзување“ е превземен од Reporter.mk.