(Видео) Одглуми срцев удар пред неговата хаска

Сопствениците на кучиња и мачки постојано снимаат моменти со своите миленици со намера да ја уловат нивната реакција.

Често во таквите игри домашните миленици спонтано реагираат на некаква замка, но некогаш знаат и да го проценат моментот кога нивниот стопан глуми.

Тоа се случи со хаската во видеото, чиј стопан и покрај тоа што симулира напад, таа не изгледаше премногу загрижено.