(Видео) Огромна бубачка го удри Џо Бајден додека држеше говор

Огромна бубачка го удри претседателскиот кандидат Џо Бајден за време на неговиот говор за заштита на животната средина. Тој реагира веднаш и успеа да ја тргне бубачката. „Извинете, тоа беше бубачка, кога сме веќе кај природата“, изјавил Бајден, кој подоцна предизвика смеа на социјалните мрежи. Додека во Америка истовремено се шират пожари и се закануваат … Continue reading (Видео) Огромна бубачка го удри Џо Бајден додека држеше говор

Текстот (Видео) Огромна бубачка го удри Џо Бајден додека држеше говор е превземен од Reporter.mk.