(Видео) Пациент и медицински сестри пеат народни песни за време на операција

Снимка од операциона сала, направена во некоја од болниците во регионот, стана хит на социјалните мрежи. На неа, пациентот кој лежи на операционата маса, заедно со медицинскиот персонал го пее хитот од Сафет Исовиќ „Све бехара“, додека лекарите го оперираат. Сестрите сакајќи да му го истераат стравот на пациентот, од мобилен телефон му пуштија народна … Continue reading (Видео) Пациент и медицински сестри пеат народни песни за време на операција

Текстот (Видео) Пациент и медицински сестри пеат народни песни за време на операција е превземен од Reporter.mk.