(Видео) Почина Бади, првото куче заболено од коронавирус

Седумгодишниот германски овчар, Бади е првото куче во САД кое почина од коронавирус. Бади беше првото куче на кого му беше дијагностициран Ковид 19. Тоа почина во Њујорк, по тримесечна борба со болеста, пренесува „Си-ен-ен“. Ветераните не се сосема сигурни дали Бади почина од последица на Ковид 19 или од лимфом, од кој болеувал, но … Continue reading (Видео) Почина Бади, првото куче заболено од коронавирус

Текстот (Видео) Почина Бади, првото куче заболено од коронавирус е превземен од Reporter.mk.