(Видео) Поддршка за ракометрите од брод кој плови по Пацификот

Kапетанот на бродот кој плови по Пацификот заедно со вработените решија да им дадат поддршка на македонските ракометари, кои вечер го играат одлучувачкиот меч со Австријаа. Се зборува дека капетанот на бородот е Македонец и дека сето ова е на негова инцијатива. Видето за кратко време стана популарно на социјалните мрежи, а велат: „Ние сме Македонија“ и дека „Една е Македонија“.

Текстот (Видео) Поддршка за ракометрите од брод кој плови по Пацификот е превземен од Reporter.mk.