(Видео) Покојник почнал да мрда, па оживеал среде погребот

Во либанскиот Хермел се случила неверојатна случка, откако неименуван маж буквално оживеал за време на погребот. Тој почнал да мрда додека неговите роднини и пријатели се простувале со него. Гробарите први забележале дека телото во ковеког мрда, додека се подготвувале да го спуштат во гробот. Во тој момент, покојникот покажувал знаци на живот, па веднаш реагирале … Continue reading (Видео) Покојник почнал да мрда, па оживеал среде погребот

Текстот (Видео) Покојник почнал да мрда, па оживеал среде погребот е превземен од Reporter.mk.