(Видео) Полицаец на улица среде Скопје правеше склекови

На социјалните мрежи се споделува видео од полицаец кој пред да стигне на работа рано утрото на улица да прави склекови. Видеото го сними еден од станарите од соседната зграда. А на Твитер валет дека се вежбало во близна на Италјјанска Амбасада. Видеото за кратко време брзо стана популарно на интернет. „Ова е за поздрав. … Continue reading (Видео) Полицаец на улица среде Скопје правеше склекови

Текстот (Видео) Полицаец на улица среде Скопје правеше склекови е превземен од Reporter.mk.