(Видео) Премиерката на Данска се расплака за време на посетата на фарма каде се убиваат животни

Премиерката на Данска, Мете Фредериксен, се расплака за време на нејзината посета на една фарма, на која биле убиени милиони животни, пренесуваат тамошните медиуми. Мете ја посети фармата по владината одлука да се убијат 17 милиони животни, со цел да се спречи ширењето на коронавирусот. Опозицијата побара од неа да си поднесе оставка и да … Continue reading (Видео) Премиерката на Данска се расплака за време на посетата на фарма каде се убиваат животни

Текстот (Видео) Премиерката на Данска се расплака за време на посетата на фарма каде се убиваат животни е превземен од Reporter.mk.