(Видео) Претставничката на Франција, Валентина, победи на Јуниор Евросонг

Валентина, претставничката на Франција, победи на годинашниот Јуниор Евросонг, што вечерва се одржа во Варшава, Полска. Таа освои 200 поени од жирито и гласовите на „Фејсбук“ за песната J’imagine. Втора беше Карат од Казахстан, а трета Солеа од Шпанија. Македонија не се натпреваруваше оваа година. Во популарното музичко шоу годинава учествуваа претставници од само 12 земји, … Continue reading (Видео) Претставничката на Франција, Валентина, победи на Јуниор Евросонг

Текстот (Видео) Претставничката на Франција, Валентина, победи на Јуниор Евросонг е превземен од Reporter.mk.