(Видео) Продавачка во маркет на разглас даде отказ и пцуела по шефовите

Американката Шана од Тексас, која била вработена во супермаркетот „Валмарт“, решила преку разглас да ги извести сите дека ќе даде отказ, а приликата ја искористила и да ги навреди шефовите. Шана сакала на сите да им објасни зошто си заминува и го напушта работното место. „Здраво на сите клиенти, сакам да кажам дека конечно се откажувам … Continue reading (Видео) Продавачка во маркет на разглас даде отказ и пцуела по шефовите

Текстот (Видео) Продавачка во маркет на разглас даде отказ и пцуела по шефовите е превземен од Reporter.mk.