(Видео) Работнички се исплашија кога огромен гуштер им влезе во канцеларија

Работнички во една курурска служба на Тајланд се исплашија и почнаа да вриштат, кога во канцелариите видео како се шета гуштер голем речиси 2 метри. Жените станаа и почнаа да бегаат од него додека тој се шеташе на подот. Една од нив побегна надвор, а друга се качи на стол. Третата се криеше во едно … Continue reading (Видео) Работнички се исплашија кога огромен гуштер им влезе во канцеларија

Текстот (Видео) Работнички се исплашија кога огромен гуштер им влезе во канцеларија е превземен од Reporter.mk.