(Видео) Ромска крштевка од милион евра: златна круна и тепих од пари

Ромска кршетвка со милиони евра, организирале баби и дедовци за нивните внуци во Белград. Околу еден милион евра биле потрошени за крштевката. На социјалните мрежи …

(Видео) Ромска крштевка од милион евра: златна круна и тепих од пари Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Ромска крштевка од милион евра: златна круна и тепих од пари е превземен од Reporter.mk.