(Видео) Руска политичарка се соблече во бикини и се фрли да си игра во снегот во Сибир на – 20 степени

Руската политичарка Ана Терешкова (52) сакајќи да ги поттикне своите сограѓани да го зацврстат својот имунитет, се соблече полугола и во бикини се фрли да си игра во снегот во Сибир. Таа се сними како прави снежни анѓели во снегот во градот Новосибирск во Русија каде температурите стигнуваат и до – 20 степени под нулата. … Continue reading (Видео) Руска политичарка се соблече во бикини и се фрли да си игра во снегот во Сибир на – 20 степени

Текстот (Видео) Руска политичарка се соблече во бикини и се фрли да си игра во снегот во Сибир на – 20 степени е превземен од Reporter.mk.