(Видео) Руски олигарх остана без најголемата суперјахта во светот, откако му ја запленија Германците

Рускиот милијардер Алишер Усманов остана без својата суперјахта „Дибар“ откако му ја запленија властите во Германија. Таа се смета за најголема суперјахта на светот по обем, со должина од 156 метри. Има базен долг 25 метри и два хелиодроми, а според проценките, вреди помеѓу 600 и 750 милиони долари. Германија ја заплени јахтата, откако по спроведената истрага … Continue reading (Видео) Руски олигарх остана без најголемата суперјахта во светот, откако му ја запленија Германците

Текстот (Видео) Руски олигарх остана без најголемата суперјахта во светот, откако му ја запленија Германците е превземен од Reporter.mk.