(Видео) Се вакцинираше пештерскиот човек од Пирот: Тука има минерална вода и доаѓаат луѓе да се лечат, па се плашам да не ме заразат

Пештерскиот човек Панта Петровиќ, познат и како српскиот Робинзон Крусо, ја прими првата доза на вакцина против коронавирус. Тој веќе 17 годни живее во пештера која се наоѓа на пет километри од Пирот, во подножјето на Стара планина, каде нема ни струја ни вода, али како вели самиот, не му се ни потребни. „Оваа слобода … Continue reading (Видео) Се вакцинираше пештерскиот човек од Пирот: Тука има минерална вода и доаѓаат луѓе да се лечат, па се плашам да не ме заразат

Текстот (Видео) Се вакцинираше пештерскиот човек од Пирот: Тука има минерална вода и доаѓаат луѓе да се лечат, па се плашам да не ме заразат е превземен од Reporter.mk.