(Видео) Шиме Врсаљко и компанија со „фиат панда“ на снег низ Мадрид

Викендов во Шпанија падна многу снег, а особено погоден е Мадрид и околината. Зимски гуми таму не постојат, па во сообраќајот настана тотален хаос. Едни од оние кои успеаа да привлечат внимание со тоа како го решиле проблемот, се фудбалерите на Атлетико кои пошле на тренинг со автомобил стар 20 години. Хрватскиот репрезентативец Шиме Врсаљко … Continue reading (Видео) Шиме Врсаљко и компанија со „фиат панда“ на снег низ Мадрид

Текстот (Видео) Шиме Врсаљко и компанија со „фиат панда“ на снег низ Мадрид е превземен од Reporter.mk.