(Видео) Со моторни пили ги дочекаа младенците

Место бомбони и цвеќиња, звукот на моторните пили ечел по венчавката на млада брачна двојка.

Младоженецот бил дрвосечач по професија. Решил на оргинален начин да го одбележи најважниот ден од неговиот живот. По излегувањето од црква со невестата, пријателите ги уклучиле моторните пили.

Некои сакаат романтика, други традиционални венчавки. Младоженецот место разни декоративни украси , кои вообичаено се фрлаат на свадбите, имал поинаква идеја да го одбележи најважниот ден од животот.

Секаде на светот постојат различни обичаи и желби кога се во прашање организациите и декорациите на венчавките. Некои сакаат романтика, некои традиционални венчавки.

Оваа двојка била со поинаква замисла за церемонијата.

 

Текстот (Видео) Со моторни пили ги дочекаа младенците е превземен од Reporter.mk.