(Видео) Со тенк дојде во ресторан да нарача сендвич

Поранешниот британски боксер и глумец, Еди Хол, ги изненади многумина фанови кога со тенк дојде во ресторан за да нарача сендвич. Тој стигна во ресторанот за брза храна KFC и помина низ „драјв тру“. Рече дека ќе биде тешко да помине, но на крајот успеа.   „Дојдов да купам некои работи, па да видиме како … Continue reading (Видео) Со тенк дојде во ресторан да нарача сендвич

Текстот (Видео) Со тенк дојде во ресторан да нарача сендвич е превземен од Reporter.mk.