(Видео) Собра се што имаше од куќата и го стави на кровот на колата

Својата кола Опел, караван, ја претвори во камион за преселба.

 

Текстот (Видео) Собра се што имаше од куќата и го стави на кровот на колата е превземен од Reporter.mk.