(Видео) Сопругата на шеикот Хамад бин Калиф ги насмеа сите со реакцијата во Катар додека тој ѝ мавташе на згодна Бразилка

Сопругата на шеикот Хамад бин Калиф, Моза бинт Насер, ги насмеа фановите за време на натпреварот меѓу Бразил и Швајцарија, откако нејзиниот сопруг од ложата на трибините ѝ мавташе на згодна Бразилка. На Насер не ѝ се допадна кокетирањето на Хамад со навивачите и го прекори со поглед.   View this post on Instagram   … Continue reading (Видео) Сопругата на шеикот Хамад бин Калиф ги насмеа сите со реакцијата во Катар додека тој ѝ мавташе на згодна Бразилка

Текстот (Видео) Сопругата на шеикот Хамад бин Калиф ги насмеа сите со реакцијата во Катар додека тој ѝ мавташе на згодна Бразилка е превземен од Reporter.mk.