(Видео) Спикерка на српска телевизија направи гаф додека читаше за смртта на Кулио

Додека известуваше за смртта на американскиот рапер Кулио, водителката на вестите во Утринската програма на српската РТС направи гаф кој измами насмевки . Говорејќи дека раперот починал на 59-годишна возраст, спикерката додаде дека најголемиот успех го постигнал со песната „Gangsta’s Paradise“ од 1995 година, за која доби и Греми, ноначинот на кој го изговор името … Continue reading (Видео) Спикерка на српска телевизија направи гаф додека читаше за смртта на Кулио

Текстот (Видео) Спикерка на српска телевизија направи гаф додека читаше за смртта на Кулио е превземен од Reporter.mk.