(Видео) Српски туристи вртат оро на Табановце

Туристи од Србија кои додека чекаат да го поминат граничниот премин „Табановце“ се забавуваат со музика на Цеца. Блех оркестар и трубачи се слуша на …

(Видео) Српски туристи вртат оро на Табановце Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Српски туристи вртат оро на Табановце е превземен од Reporter.mk.