(Видео) Стјуардеса им понудила на патниците 3.500 долари за да го напуштат пребукираниот авион

Стјуардеса им понудила на патниците 3.500 долари за да го напуштат пребукираниот авион. Вкупно 13 патници од авионот наводно добиле меѓу 2.000 и 4.000 долари …

(Видео) Стјуардеса им понудила на патниците 3.500 долари за да го напуштат пребукираниот авион Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Стјуардеса им понудила на патниците 3.500 долари за да го напуштат пребукираниот авион е превземен од Reporter.mk.