(Видео) Техника на вапсање јајца со салфетки

Се ближи Велигден, еден од најголемите и најубавите христијански празници. Оваа година можете да ја испробате техниката на вапсање јајца со помош на салфетки, со што ќе добиете мермерни шари. За таа цел, потребни ви се само неколку состојки, а процедурата трае околу половина час: Потребни состојки: јајца салфетки гел боја оцет масло Подготовка: Варете … Continue reading (Видео) Техника на вапсање јајца со салфетки

Текстот (Видео) Техника на вапсање јајца со салфетки е превземен од Reporter.mk.