(Видео) Тиктокер изеде 153 ќебапчиња во ресторан во Нови Пазар и не платил ништо

Познатиот босански тиктокер Сермед Мактуф, го сруши рекордот во ресторан во Нови Пазар откако изеде 153 ќебапи. Со газдата Јонуз се договорил однапред дека ако …

(Видео) Тиктокер изеде 153 ќебапчиња во ресторан во Нови Пазар и не платил ништо Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Тиктокер изеде 153 ќебапчиња во ресторан во Нови Пазар и не платил ништо е превземен од Reporter.mk.