(Видео) Тиктокерот Стефан Николовски од Велес ги имитираше политичарите и покажа како му го честитале роденденот

Познатиот тикетокер Стефан Николовски од Велес објави видео и покажа како политичарите му го честитале роденденот. Комичарот ги насмеа фановите со имитацијата на поранешниот премиер …

(Видео) Тиктокерот Стефан Николовски од Велес ги имитираше политичарите и покажа како му го честитале роденденот Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Тиктокерот Стефан Николовски од Велес ги имитираше политичарите и покажа како му го честитале роденденот е превземен од Reporter.mk.