(Видео) Три жени крадачки корнат цвеќе од двор во Кичево

На социјалните мрежи објавено е видео снимено од безбедносни камери во Кичево и на кое  се гледа како три жени крадат цвеќе. Каква организација за едно цвеќе, коментираат на социјалните мрежи.  Жените цвеќето го корнат од дворот во една  фирма во Кичево, каде застанале да направат пауза. „Цвеќињата кои ни го красат дворот на претпријатието … Continue reading  (Видео) Три жени крадачки корнат цвеќе од двор во Кичево

Текстот  (Видео) Три жени крадачки корнат цвеќе од двор во Кичево е превземен од Reporter.mk.