(Видео) Тригодишниот Ајан го победи ракот – Му се исполни новогодишната желба да си оди дома

Министерот за здравство, Венко Филипче, објави дека Ајан (3), кој боледуваше од рак, денеска здрав си отиде дома од Клиниката за детски болести. Ајан ѕвонеше на ѕвончето во клиниката и со тоа означи дека ја победил болеста. Ова беше единствената желба на момчето за Нова година, откри министерот, кој го сподели видеото на социјалните мрежи. … Continue reading (Видео) Тригодишниот Ајан го победи ракот – Му се исполни новогодишната желба да си оди дома

Текстот (Видео) Тригодишниот Ајан го победи ракот – Му се исполни новогодишната желба да си оди дома е превземен од Reporter.mk.