(Видео) Убиен патник во минибус во Русија, откако им рекол на брачна двојка да стават маски

Еден маж (53) во рускиот град Санкт Петербург, бил избоден со нож, по кавгата која се случила во минибус со двајца патници, кои одбиле да носат маски. Снимката од камерата во минибусот, покажува дека човекот пред да излезе од возилото, ја укорувал двојката, маж и жена, затоа што не носеле заштитна маска, поради коронавирусот. По … Continue reading (Видео) Убиен патник во минибус во Русија, откако им рекол на брачна двојка да стават маски

Текстот (Видео) Убиен патник во минибус во Русија, откако им рекол на брачна двојка да стават маски е превземен од Reporter.mk.