(Видео) Весна Змијанац: Ми се удвараат младите затоа што сите стари умреа

Весна Знијанац веќе долги години е на естрадата и не крие дека за добриот изглед оди на естетскиот хирург. Вели дека непристојно е да не …

(Видео) Весна Змијанац: Ми се удвараат младите затоа што сите стари умреа Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Весна Змијанац: Ми се удвараат младите затоа што сите стари умреа е превземен од Reporter.mk.