(Видео) Во новата божиќна реклама Дедо Мраз се заљуби во маж

Во новата божиќна реклама која ја сними норвешката поштенска служба, Дедо Мраз се заљубува во маж. Ова видео е снимено по повод 50 годишнината од декриминиализацијата на хомосексуалноста во Норвешка, а истото предизвика бурни реакции во земјата и светот. Рекламата го прикажува раѓањето на љубовта помеѓу Дедо Мраз и маж по име Хари, а парот … Continue reading (Видео) Во новата божиќна реклама Дедо Мраз се заљуби во маж

Текстот (Видео) Во новата божиќна реклама Дедо Мраз се заљуби во маж е превземен од Reporter.mk.