(Видео) Во Русија отворен натпреварот во шамарање по задници

Во Русија се отвори уште едно ново првенство слично на она за билдери. Станува збор за натпревар со удирање шамари по задникот, во кои можат да учествуваат искличиво девојки.

Русите се познати по ваков вид на слични спортови, а особено популарни се дуелите со ударите во лице на кои Русинот Камотски е неприкосновен. Тој вели дека овој тип на настани повеќе ги смета како шоу отколку спорт.

Текстот (Видео) Во Русија отворен натпреварот во шамарање по задници е превземен од Reporter.mk.