(Видео) Водителка не можеше да престане да се смее сред вести

Сузане Даубнер, познатата германска телевизиска водителка, вработена во АРД и личноста која го претставува „Тагесшау“ веќе 24 години, во средата доживеа тежок напад на смеење …

(Видео) Водителка не можеше да престане да се смее сред вести Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Водителка не можеше да престане да се смее сред вести е превземен од Reporter.mk.