(Видео) Воз за малку ќе удреше во камион

За среќа не дојде до поголем инцидент и работите добро се завршија. Машиновозачот успеа да го запре возот на само милиметар од камионот и да спречи поголема трагедија. Коментаторите пишуваат дека камионџијата погрешно проценил кога треба да сврти, или пак не го видел возот.

Текстот (Видео) Воз за малку ќе удреше во камион е превземен од Reporter.mk.