(Видео) Вработен во УЈП задремал на биро додека странки чекале да бидат услужени

Вработен во Управата за јавни приходи е снимен како спие на работното место, објави порталот Pacensure.com. На видеото, кое до порталот го испратил читател, се гледа како службеникот задремал седејќи на работната маса. Според објавата тој спиел повеќе од дваесет минути, додека пред неговата канцеларија во архивата во генералната дирекција на УЈП, странките чекале да бидат … Continue reading (Видео) Вработен во УЈП задремал на биро додека странки чекале да бидат услужени

Текстот (Видео) Вработен во УЈП задремал на биро додека странки чекале да бидат услужени е превземен од Reporter.mk.