(Видео) Жена се тушира не бензинска пумпа во Далмација

Случаен минувач сними жена како се тушира на бензиска пумпа во Каштела, во Далмација. Жената се истушира на местото означење за пумпање гуми, каде била …

(Видео) Жена се тушира не бензинска пумпа во Далмација Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Жена се тушира не бензинска пумпа во Далмација е превземен од Reporter.mk.