(Видео) Жена тврди дека видела мал диносаурус што трча низ нејзиниот двор

(Видео) Жена тврди дека камерите од нејзината куќа снимиле диносаурус во дворот Жена од Флорида тврди дека безбедносните камери на нејзината куќа снимиле мал диносаурус што претрчува во нејзиниот двор. Таа видеото го објави на интернет. Па додека едни велат дека можеби станува збор за „игуана заглавена во пластична кутија“, други на снимката гледаат куче што … Continue reading (Видео) Жена тврди дека видела мал диносаурус што трча низ нејзиниот двор

Текстот (Видео) Жена тврди дека видела мал диносаурус што трча низ нејзиниот двор е превземен од Reporter.mk.