(Видео) Жена влезе во Фонтана ди Треви да наполни шише со вода, па заврши во полиција

Видео на кое жена влегува во Фонтана ди Треви во Рим и полни вода во шише, стана хит на социјалните мрежи. Оваа не е првпат …

(Видео) Жена влезе во Фонтана ди Треви да наполни шише со вода, па заврши во полиција Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Жена влезе во Фонтана ди Треви да наполни шише со вода, па заврши во полиција е превземен од Reporter.mk.