Викенд хороскоп за 09 и 10 април: Јарецот го очекува нова врска, а Овенот интересна средба

Овен Викендот нема да ви биде поволен за работа, па затоа фрлете се на уживањето. Можете да огранизирате генералка во домот, тоа добро ќе ви дојде. Во љубовта слободните ги очекува интересна средба. Бик Во текот на викендот ве очекуваат мали кочници и ограничувања на деловен план. Прифатете ја состојбата каква што е. Во љубовта … Continue reading Викенд хороскоп за 09 и 10 април: Јарецот го очекува нова врска, а Овенот интересна средба

Текстот Викенд хороскоп за 09 и 10 април: Јарецот го очекува нова врска, а Овенот интересна средба е превземен од Reporter.mk.