Вилма Учета Дузлевска  со несекојдневна награда – Business Elite’s „40 under 40“ за најуспешен млад бизнис Лидер од Југоисточна Европа

Вистинските лидери се едноставни луѓе, нивниот фокус е успешно градење на компанија и грижата за оние кои се нивни соработници и деловни партнери. За хармонизација на сето ова и градење на успешна целина потребна е истрајност и посветеност како и долгогодишно менаџерско искуство, па така по поминати два мандата на функцијата Генерален Директор во Кроација осигурување – … Continue reading Вилма Учета Дузлевска  со несекојдневна награда – Business Elite’s „40 under 40“ за најуспешен млад бизнис Лидер од Југоисточна Европа

Текстот Вилма Учета Дузлевска  со несекојдневна награда – Business Elite’s „40 under 40“ за најуспешен млад бизнис Лидер од Југоисточна Европа е превземен од Reporter.mk.