Во „Њујорк тајмс“ прочитала дека сопругот ја изневерувал

Американката Никита Морено преку веснкот „Њујорк тајмс“ дознала за неверството на својот сопруг Роб. Тој за венчавката со новата девојка Лорен претходно ги известил медиумите. Никита во весникот прочитала дека тоа била негова прва венчавка, а дека врската со Лорен ја почнал во јануари 2017 година. „Според тоа што е напишано во „Њујорк тајмс“, излегува … Continue reading Во „Њујорк тајмс“ прочитала дека сопругот ја изневерувал

Текстот Во „Њујорк тајмс“ прочитала дека сопругот ја изневерувал е превземен од Reporter.mk.