Во продажба е пуштен чипс со вкус на вагина

Деновиве во продажба е пуштен чипс со вкус на вагина. Го произведува компанијата Chazz од Литванија. Од таму велат дека производот го продаваат заради недостаток на секс меѓу милениумците, лица родени по 2000 година. Во соопштението кое го објавиле стои дека овој катастрофален тренд го сватиле лично, а компанијата се повикува на истражувањето кое сугерира … Continue reading Во продажба е пуштен чипс со вкус на вагина

Текстот Во продажба е пуштен чипс со вкус на вагина е превземен од Reporter.mk.