Возач на „Буба“ за 54 дена добил 57 казни за пребрзо возење

Велшкиот возач Џон Кели за помалку од два месеци годинава собрал дури 57 казни за пребрзо возење. Казните ги добил во период од само 54 дена. Тоа значи дека за еден ден добивал барем по една, а имало и денови кога добивал и повеќе од една казна. Се работи за казни кои ги собрал од … Continue reading Возач на „Буба“ за 54 дена добил 57 казни за пребрзо возење

Текстот Возач на „Буба“ за 54 дена добил 57 казни за пребрзо возење е превземен од Reporter.mk.