Вработена од лондонска ИТ фирма го тужела шефот оти мислела дека „хх“ и „yy “ се шифри за сексуални односи

Карина Гаспарова, вработена во ИТ фирма во Лондон, го тужела својот шеф за сексуално вознемирување, оти верува дека тоа што користел знаци како „хх“ , …

Вработена од лондонска ИТ фирма го тужела шефот оти мислела дека „хх“ и „yy “ се шифри за сексуални односи Прочитај повеќе »

Текстот Вработена од лондонска ИТ фирма го тужела шефот оти мислела дека „хх“ и „yy “ се шифри за сексуални односи е превземен од Reporter.mk.