Започна натпреварот во лежење во Црна Гора, годинава 17 учесници ќе се борат за наградата од 1000 евра

Во селото Брезна во Црна Гора, меѓу Никшиќ и Плужине, се одржува традиционалниот натпревар во лежење, а 17 учесници се борат за награда од 1.000 …

Започна натпреварот во лежење во Црна Гора, годинава 17 учесници ќе се борат за наградата од 1000 евра Прочитај повеќе »

Текстот Започна натпреварот во лежење во Црна Гора, годинава 17 учесници ќе се борат за наградата од 1000 евра е превземен од Reporter.mk.